Advokatfullmektig hos Codex


Hvordan ser de advokatfullmektiges hverdag ut hos Codex Advokat. 

Våre fullmektiger beskriver det med egne ord:

Susanna Hjelset

Advokatfullmektig innen fagområdene familierett og arv
"I Codex er det både et hyggelig arbeidsmiljø og et godt fagmiljø. Jeg fikk raskt egne saker og klienter, og kom raskt i retten. I Codex får jeg jobbe spesialisert og selvstendig, og kjenner det gir en rask læringskurve og en veldig god mestringsfølelse. Jeg har alltid ønsket å jobbe spesialisert innen familierett for å bli superdyktig innen feltet. Alt ligger til rette for å lykkes med det i Codex."


Karoline S. Haugen

Advokatfullmektig innen fagområdet eiendom
"Det beste med Codex er den tilliten de viser deg ved at du får fullt ansvar for dine egne saker og dine egne klienter. Resultatet er at man får rask læring, sterk mestringsfølelse og blir vant til å takle utfordringer på stående fot. Du får friheten til å utvikle deg selv som advokat, samtidig som du føler deg trygg takket være tett oppfølging fra ansvarlig advokat på saken, men også fra andre kollegaer. Med en flat struktur og "åpen dør"-policy har man et trygt og godt arbeidsmiljø som jeg trives i. I Codex skaper man rett og slett veldig gode advokater."Om Codex Advokat og karrieremuligheter.

Codex Advokat er et advokatfirma i sterk vekst og vi er til en hver tid på utkikk etter dyktige advokater, advokatfullmektiger og sekretærer / studentmedarbeidere. Vi arbeider kontinuerlig for at vår kvalitet og service skal oppleves som svært god. Våre ansatte utgjør et dynamisk, skapende og innovativt miljø, og vi har god balanse mellom kjønn, kompetanse og erfaring. Vår rekrutteringspolicy er tydelig. I tillegg til karakterer og bakgrunn, ser vi etter mennesker som kan formidle engasjement og profesjonalitet, både internt og eksternt. Vi har et hyggelig og uformelt miljø, og er opptatt av å dele kunnskap på tvers av avdelingene.

Vil du være med oss videre?

Registrer deg i vår CV-base (åpen søknad) eller søk på en ledig stilling. Vi behandler alle søknader konfidensielt.