Vi er verdens første klimanøytrale advokatfirma

Advokatfullmektig hos Codex


Hvordan ser de advokatfullmektiges hverdag ut hos Codex Advokat. 

Våre fullmektiger beskriver det med egne ord:

Susanna Hjelset

Advokatfullmektig innen fagområdene familierett og arv
"I Codex er det både et hyggelig arbeidsmiljø og et godt fagmiljø. Jeg fikk raskt egne saker og klienter, og kom raskt i retten. I Codex får jeg jobbe spesialisert og selvstendig, og kjenner det gir en rask læringskurve og en veldig god mestringsfølelse. Jeg har alltid ønsket å jobbe spesialisert innen familierett for å bli superdyktig innen feltet. Alt ligger til rette for å lykkes med det i Codex."


Martin Dalen

Advokatfullmektig innen fagområdet eiendom
"I Codex Advokat er det et svært godt arbeidsmiljø med mye sosialt opplegg som gjør at man raskt finner seg godt til rette. Det beste med Codex er den tilliten du får tilegnet, som gjør at du får fullt ansvar for dine egne saker og klienter. Det er stor tilgang på prosedyreoppdrag, som gjør at man raskt får prøvd seg i retten og videre gir deg muligheten til å få advokatbevillingen i løpet av to år. Friheten gjør at du raskt utvikler deg som advokat, med en bratt læringskurve som gir mestringsfølelse samt følelsen av å kunne bidra og hjelpe klienter. Det er ingen høye skuldre i Codex, du får tett faglig oppfølging og veiledning, og en "åpen dør"-policy gjør at alt ligger til rette for å stortrives i Codex - både faglig og sosialt."Om Codex Advokat og karrieremuligheter.

Codex Advokat er et advokatfirma i sterk vekst og vi er til en hver tid på utkikk etter dyktige advokater, advokatfullmektiger og sekretærer / studentmedarbeidere. Vi arbeider kontinuerlig for at vår kvalitet og service skal oppleves som svært god. Våre ansatte utgjør et dynamisk, skapende og innovativt miljø, og vi har god balanse mellom kjønn, kompetanse og erfaring. Vår rekrutteringspolicy er tydelig. I tillegg til karakterer og bakgrunn, ser vi etter mennesker som kan formidle engasjement og profesjonalitet, både internt og eksternt. Vi har et hyggelig og uformelt miljø, og er opptatt av å dele kunnskap på tvers av avdelingene.

Vil du være med oss videre?

Registrer deg i vår CV-base (åpen søknad) eller søk på en ledig stilling. Vi behandler alle søknader konfidensielt.