Nytt fra Codex Advokat

31.03.2017

Prosedyrekonkurransen 2017

Disse jentene er i finalen!
Prosedyrekonkurransen er en konkurranse som avholdes mellom jusstudentene ved det juridiske fakultet i Oslo, hvor hvert lag representerer en part. Pensumet for konkurransen er hentet fra 1. avdeling og alle studentene ved fakultetet kan delta. Konkurransens forløp skjer ved innlevering av en stevning basert på en oppgavetekst. De 16 beste stevningene går videre til selve prosedyrekonkurransen. De påfølgende runder finner sted i Oslo tingrett og Borgarting lagmannsrett før finalen avholdes for tre høyesterettsdommere i Gamle Festsal. Prosedyrekonkurransen arrangeres av Juristforeningen.

Veiledningsteam
Codex Advokat er glade for og stolte av å bistå og veilede de to jusstudentene, Kristine Solli og Charlotte Berger, i prosedyrekonkurransen våren 2017. Jentene har virkelig imponert og er nå i finalen! Et veiledningsteam bestående av erfarne og dyktige advokater og partnere ved vårt kontor legger ned mye arbeid i forberedelsene sammen med jentene. Vi stiller møterom til disposisjon, utarbeider disposisjoner og tørrtrener på prosedyreinnleggene helt til de sitter.   

Vi ser frem til den store finalen i Gamle Festsal, torsdag 6. april 2017.

Dette har skjedd:

30. mars 2017
Da er det bare å ta av seg hatten for Kristine og Charlotte som i kveld slo ut sine motstandere i semifinalen i Juristforeningens prosedyrekonkurranse i Borgarting lagmannsrett! Finalen går av stabelen foran tre høyesterettsdommere i Gamle Festsal på det juridiske fakultet neste torsdag. Vi gratulerer og gleder oss til å veilede jentene under forberedelsene til finalen!

23. mars 2017
Kristine og Charlotte har i dag gått videre til semifinalen i Juristforeningens prosedyrekonkurranse. Vi gratulerer så mye! 

16. mars 2017
Codex har i dag bistått som veileder for de dyktige jusstudentene Kristine Solli og Charlotte Berger i forbindelse med åttendedelsfinalen i Juristforeningens prosedyrekonkurranse 2017. Kristine og Charlotte gikk seirende ut av sitt heat i Oslo tingrett i kveld, og vi gleder oss til å bistå dem i kvartfinalen i neste uke!