Nytt fra Codex Advokat

07.04.2017

Vinnerne av prosedyrekonkurransen!

Vi gratulerer de dyktige jusstudentene Charlotte Berger og Kristine Solli med seieren i prosedyrekonkurransen. Begge to har åpenbart fremtidige karrierer som advokater foran seg dersom de ønsker å gå ned den veien. Vi er stolte av å ha vært deres veiledere.

Charlotte Berger og Kristine Solli stakk i går av med seieren i den prestisjetunge prosedyrekonkurransen som Juristforeningen på det juridiske fakultet ved Universitetet i Oslo arrangerer hver vår. Konkurransen innledes med en kvalifiserende stevningsrunde. De 16 beste lagene går videre til åttendelsfinalen i Oslo tingrett. Deretter møter lagene hverandre hver uke frem til to lag står igjen i finalen i Gamle Festsal. Deltakerne blir bedømt av praktiserende tingrettsdommere, lagdommere i semifinalene og Høyesterettsdommere i finalen.

Høyesterettsdommerne Steinar Tjomsland, Kristin Normann og Arne Ringnes kom enstemmig frem til at Charlotte og Kristine var de verdige vinnerne av konkurransen og premien på 15.000,- kroner i tillegg til heder og ære. Kvelden ble avsluttet med storslått bankett på Grand Hotel.

Vinnernes veilederteam bestod av advokater fra Codex Advokat
Alle de konkurrerende lagene bistås av hvert sitt veilederteam bestående av anerkjente og velrennomerte jurister og advokater. Codex Advokat sitt veilederteam har hatt den store gleden av å veilede Charlotte og Kristine hele veien til topps i konkurransen. Begge to har åpenbart fremtidige karrierer som advokater foran seg dersom de ønsker å gå ned den veien. Vi gratulerer jentene så mye og takker for innsatsen!

Spente veiledere før finalen
Spente veiledere før finalen.

Jentene i aksjon
Jentene i aksjon.


Veilederteamet poserer stolt sammen med jentene etter at seieren er i havn
Veilederteamet poserer stolt sammen med jentene etter at seieren er i havn.


Jentene på banketten på Grand Hotel sammen med finaledommerne. Fra venstre: Høyesterettsdommer Arne Ringnes, høyesterettsdommer Kristin Normann, høyesterettsdommer Steinar Tjomsland, Kristine Solli og Charlotte Berger.