Vi er verdens første klimanøytrale advokatfirma

Kontraktsjekken: Codex sjekker dine kontrakter og avtaler

Orden og forutsigbarhet. Det er stikkord når Codex Advokat nå lanserer Kontraktsjekken, en grundig juridisk gjennomgang og analyse av dine kontrakter og avtaler. Til fast og avtalt pris.

Kontrakter og avtaler styrer juridiske relasjoner, er et nødvendig og viktig verktøy. Gode kontrakter og avtaler fordeler ansvar og risiko, ivaretar og fremmer partenes interesser. Det gir grunnlag for merverdier og nyskaping. Ikke minst reduserer det risiko for tvister. Likevel kan kontrakter og avtaler bli del av en bedriftsleders bekymringer, fordi det for en ikke-juridisk person kan være tung materie å forstå og holde oversikten over.

- Alle kontrakter og avtaletekster du som bedriftsleder må forholde deg til kan lett fremstå komplisert, en slags en jungel av paragrafer og regeltolkninger. Men fortvil ikke! Vår ekspertise her i Codex er å guide deg trygt gjennom nettopp områder der det juridisk sett føles som vanskelig fremkommelig, sier daglig leder Anders Faanes i Codex Advokat.

Sjekkpunkter

Når du leder en bedrift er det, ifølge Faanes, helt avgjørende at det juridiske er i orden. Med Kontraktsjekken vil du kunne kvalitetssikre dine avtaler i henhold til gjeldende lover, unngå fallgruver og minimere risiko.

- Når du skal møte eksisterende og potensielle samarbeidspartnere, eller kanskje en ny investor, så sørger vi for at du alltid kommer forberedt juridisk, sier Codex-sjefen.

Med Kontraktsjekken gjennomgår advokatene – til en fast, avtalt pris – alle mulige kontrakter og avtaler, slik som for eksempel disse standardavtalene:

  • Arbeidskontrakter
  • Husleiekontrakter
  • Salgskontrakter
  • Leverandøravtaler
  • Innkjøpsavtaler

Etter gjennomgang får du oversendt en rapport, en slags kontrollseddel. Det er en rapport og analyse som er oversiktlig og lettforståelig. Slik vil du kunne få en bekreftelse på at alt er i orden, eller at det kan være behov for endringer eller tilføyelser.

Forutsigbarhet

Codex skal være et advokatfirma som er mer utadvendt, på en måte som skaper større forståelse og tillit – senker terskelen for henvendelser.

- Fleksibilitet er blant de største forskjellene mellom det gamle og det nye, den mer moderne og dynamiske måten å praktisere juss. Innsikt er nøkkelen til å utvikle relevante tjenester og produkter for klientene våre inn i fremtiden. Klientene blir bedre informert og etterspør tjenester som bedre passer deres ønsker og lommebøker, sier Faanes. Han er ekstremt opptatt av forutsigbarhet, at kunden skal ha en klar forståelse av hva de kjøper og betaler.

- Og det er nettopp forutsigbarhet Kontraktsjekken tilbyr. Folk er lei av å be fagpersoner om hjelp, når «bordet fanger» og fakturaen som kommer er langt høyere enn ventet. Når du kommer til oss skal du få forutsigbarhet hva gjelder tjenestens omfang og selvfølgelig pris.

Advokaten hjelper deg!

Det er uforpliktende å ta kontakt med oss.

Ring +47 22 93 38 50 eller send en e-post til advokat@codex.no

Fant du det du lette etter?