Vi er verdens første klimanøytrale advokatfirma

Kurs i samspillsentreprise internt i bedrifter

Bygg- og anleggsbransjen har høyt tvistenivå. Hvorfor er det slik? Senioradvokat Bent S. Kverme i Codex forteller hvordan samspillsentrepriser kan redusere antall konflikter.

Nedenfor leser du videoens tekstversjon

«De senere år har jeg brukt mer og mer tid på å reise rundt i hele Norge og holdt interne kurs for entreprenørbedrifter. Sender du én eller to fra din bedrift på et åpent kurs, er det sjelden mulig å få den kunnskapen overført til de andre i bedriften din. Gjennomfører du derimot et internt kurs hvor alle dine prosjektledere deltar, kan alle få den samme kunnskapen og vi kan sammen gå gjennom de problemene du har i din bedrift.

Før vi starter et internt kurs, kartlegger vi først din bedrifts behov for opplæring. Deretter setter vi sammen et opplegg som vi tror vil være passende. Gjennom kursdagen vil det derimot komme mange spørsmål og vi vil fort avvike fra den opprinnelige planen. Men på den måten kan du få svar på spørsmål som du ellers ikke ville fått svar på. Lurer du på om et internt kurs kan være noe for din bedrift? Ta kontakt, så ser vi nærmere på det.»

Advokaten hjelper deg!

Det er uforpliktende å ta kontakt med oss.

Ring +47 22 93 38 50 eller send en e-post til advokat@codex.no

Fant du det du lette etter?